Gymnastiek/recreatief turnen

Gymnastiek/recreatief turnenĀ is een verzamelnaam voor een groep sporten die iets acrobatisch in zich hebben. Gymnastiek is goed voor je conditie, je motoriek en is bovenal gezellig! Elke les worden er verschillende toestellen in de zaal neergezet. Steeds weer anders, maar elke keer uitdagend. We werken o.a. met kast, brug, evenwichtsbalk en trampoline, maar slingeren ook aan touwen en beklimmen het wandrek. De leden kunnen jaarlijks meedoen aan een onderlinge gymwedstrijd. Ook worden er jaarlijks recordwedstrijden georganiseerd. Een uitvoering, om al het geleerde te laten zien, mag natuurlijk niet ontbreken. Uiteraard staat het plezier in sporten voorop net als een goede sfeer van samenĀ sporten en met elkaar omgaan.

Wil je ook bij ons komen gymen/turnen? Kijk bij het tabje lestijden hoe laat we trainen en kom een keer kijken..of liever nog.. meedoen! Je bent van harte welkom!