Turnen

In de gymnastieklessen worden de basisvaardigheden aangeleerd, in de turnlessen worden deze uitgebouwd en verfijnd. Jongens en meisjes vanaf groep 3 basisschool kunnen op turnen komen. Er zijn twee leeftijdsgroepen voor de trainingen. Bij voldoende enthousiasme en talent kunnen ze tevens door de leiding geselecteerd worden voor de selectie turngroep die een uur extra in de week traint. Ook bij turnen staan plezier en een goede sfeer bij ons voorop.

Turnen is een sport waarbij kracht, flexibiliteit, snelheid, coördinatie, balans en elegantie naar voren komen. Al deze eigenschappen zijn belangrijk in de sport. In de turngroepen wordt gewerkt aan vier terugkerende onderdelen: vloer, balk, brug en sprong.

Heb je belangstelling? Kom dan eens bij ons kijken of meedoen! Kijk bij het tabje “lestijden” wanneer wij trainen. Je bent van harte welkom!

Gratis proeflessen – vrijblijvend aanmelden

Wil jij je vaardigheden tot een volgend niveau brengen in een leuk team van leeftijdsgenoten? Kom bij ons! bekijk hier de lestijden en doe gewoon een keer mee! De eerste lessen zijn altijd gratis – meld je vrijblijvend aan als proef lid via het aanmeldformulier. We verwelkomen je graag!

.