Klank en Demodag Siddeburen

Klank en sv Siddeburen
Klank en Demodag 2014

Vandaag is de Siddebuurster Sportvereniging aanwezig bij de Klank en Demo dag in Siddeburen. Onze vereniging is vanaf 13:00 uur aan de beurt met diverse demonstraties.

Voor de 2e keer organiseert het comit├ę de Klank en Demodag op de laatste zaterdag, 3 oktober, van de Licht en Klankweek. Vanaf 12.30 uur bieden zij een gevarieerd programma. Zo is er die dag een bakcompetitie voor zowel de jeugd (cupcakes) en volwassenen(appeltaart). De zelfgemaakte producten worden door een deskundige jury beoordeeld en voor beide categorie├źn zijn er leuke prijzen te winnen. Alle cupcakes en appeltaarten die zijn beoordeeld worden in de feesttent ten toon gesteld voor het publiek. Verder zijn er deze middag diverse sport-, zang en andere verenigingen uit Siddeburen die weer demonstraties geven in en rondom de tent.